Ctra. de l'Obac 12-14
Edifici Forestal Esc A, Baixos
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Tel. (+376) 80 90 30
Fax (+376) 86 66 30

La Junta de Govern

Neus Cornella Ayerbe (Degana)

Neus Cornella és Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Toulouse. Ha desenvolupat diferents formacions especialitzades en gestió financera i en auditoria de comptes. Compta amb 24 anys d’experiència en l’entorn de l’auditoria i l’assessorament financer. Actualment és Sòcia Directora de l'empresa andorrana Gaudit, SL.

David Berruezo (Secretari)

David Berruezo és Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i Màster en Direcció i Administració d'Empreses (Lic&MBA 1997) per l'Escola Superior d'Administració d'Empreses ESADE. Posseeix un amplia experiència en l'auditoria de comptes i l'assessorament financer i empresarial, es especialista tant en el PGC d’Andorra com amb NIF i NICSP (certificat pel CIPFA). A més a més, durant pràcticament 10 anys va assumir diverses responsabilitats a l’àrea financera i d’auditoria interna en un dels principals grups empresarials d’Andorra. Actualment és Director. 

Jordi Camp Tacher (Tresorer)

Jordi Camp Tacher és Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Barcelona, a més a més posseeix  un Post-grau en Auditoria per la Universitat de Politècnica de Catalunya. Posseeix 19 anys d'experiència en l'entorn de l'auditoria de comptes. Actualment, és Director Financer a Grup Júlia.

Alexandre Haase Dury(Vocal)

Alexandre Haase Dury és diplomat de l’estat francès pel qual té una llicenciatura i el màster en comptabilitat i gestió (DCG i DSCG), també es diplomat a HEC Paris amb un màster d’especialització en auditoria financera. A més a més, es expert en auditoria financera, IRFS, NICSP i conolidació comptable. Actualment es el director de KPMG a Andorra

Eduard Jordi Bober (Vocal)

Eduard Jordi Bober és diplomat en empresarials (UdG) i  llicenciat  en Administració i Direcció d'Empreses (UAB). També té un màster en dret  empresarial (UPM), un màster en gestió i auditories medioambientals (UPGC-UPC), un màster en banca i finances (IEA), i un postgrau en Direcció Financera (ESADE). A més a més, és auditor Censor Jurat de Comptes a Espanya.

És professor col·laborador de la Universitat d'Andorra, la Universitat Pompeu Fabra , la Universitat Oberta de Catalunya i la Cambra de Comerç d'Andorra entre altres.

Disposa d'àmplia experiència en gestió i assessorament d'empreses i patrimonis familiars. Actualment és soci- director del GRUP OCPS Auditors i consultors.