Ctra. de l'Obac 12-14
Edifici Forestal Esc A, Baixos
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Tel. (+376) 80 90 30
Fax (+376) 86 66 30

La Junta de Govern

Neus Cornella Ayerbe (Degana)

Neus Cornella és Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Toulouse. Ha desenvolupat diferents formacions especialitzades en gestió financera i en auditoria de comptes. Compta amb 24 anys d’experiència en l’entorn de l’auditoria i l’assessorament financer. Actualment és Sòcia Directora de l'empresa andorrana Gaudit, SL.

David Berruezo (Secretari)

David Berruezo és Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i Màster en Direcció i Administració d'Empreses (Lic&MBA 1997) per l'Escola Superior d'Administració d'Empreses ESADE. Posseeix 15 anys d'experiència en l'entorn de l'auditoria i l'assessorament financer. Actualment és Director d'oficina de l'empresa andorrana Deloitte.

Jordi Camp Tacher (Tresorer)

Jordi Camp Tacher és Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Barcelona, a més a més posseeix Post-grau en Auditoria per la Universitat de Politècnica de Catalunya. Posseeix 15 anys d'experiència en l'entorn de l'auditoria de comptes. Actualment exerceix el càrrec de Gerent Sènior de l'empresa andorrana KPMG, SLU.

Alexandre Haase Dury(Vocal)

Alexandre Haase Dury és llicenciat en Comptabilitat i gestió per la Acadèmia de Montpeller (França). També es especialitzat en auditoria financera per l’escola Hec Paris Business School a Paris (França).Actualment és Director de l'empresa andorrana KPMG, SLU.

Eduard Jordi Bober (Vocal)

Eduard Jordi Bober Actualment exerceix el càrrec de Director de l'empresa andorrana OCPS Auditors i Consultors.