Ctra. de l'Obac 12-14
Edifici Forestal Esc A, Baixos
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Tel. (+376) 80 90 30
Fax (+376) 86 66 30

La Junta de Govern

Neus Cornella Ayerbe (Degana)

Neus Cornella és Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Toulouse. Ha desenvolupat diferents formacions especialitzades en gestió financera i en auditoria de comptes. Compta amb 24 anys d’experiència en l’entorn de l’auditoria i l’assessorament financer. Actualment és Sòcia Directora de l'empresa andorrana Gaudit, SL.

David Berruezo (Secretari)

David Berruezo és Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i Màster en Direcció i Administració d'Empreses (Lic&MBA 1997) per l'Escola Superior d'Administració d'Empreses ESADE. Posseeix 15 anys d'experiència en l'entorn de l'auditoria i l'assessorament financer. Actualment és Director d'oficina de l'empresa andorrana Deloitte.

Vladimir Fernández Armengol (Tresorer)

Vladimir Fernández és Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses pel Centre Docent d'Ensenyança Superior Abad Oliva (Universitat de Barcelona), a més a més posseeix Post-grau en Auditoria i Especialista en Comptabilitat per la Universitat de Alcalà de Henares (Madrid). Posseeix 13 anys d'experiència en l'entorn de l'auditoria i l'assessorament financer i fiscal. Actualment exerceix el càrrec de Soci Director de l'empresa andorrana Alfa Capital Assessors i Auditors, SL.

Christian Foubert (Vocal)

Christian Foubert és llicenciat en Ciències i Tècniques Comptables i Financeres (M.S.T.C.F) de l'Universitat de Poitiers (França). És també Professor de la Universitat d'Andorra, impartint classes de matemàtica financera. Treballa al Principat com a expert-comptable i auditor de comptes. Actualment és Soci Director de l'empresa andorrana Auditand.

Xavier Prats Martinez (Vocal)

Xavier Prats és llicenciat en administració i direcció d'empreses per la Universitat Oberta de Catalunya, màster en administració i direcció d'empreses per la Universitat de Barcelona, diplomat en ciències empresarials en l'especialitat de màrqueting per la universitat de Vic i disposa del diploma europeu de gestió internacional (DEGI) atorgat per la universitat de Vic i la Rotterdam School of Economics. Treballa al Principat com a auditor i consultor. Posseeix 15 anys d'experiència en l'entorn de l'auditoria i l'assessorament financer. Actualment exerceix el càrrec de Soci de l'empresa andorrana GM Consultors.